25.02.2022

PERSBERICHT

server one

Het HOSTKEY-team veroordeelt de Russische invasie van Oekraïne ten zeerste. Wij leven mee met onze klanten, aannemers en partnerbedrijven in Oekraïne, een land waar we sterke zakelijke én persoonlijke banden mee onderhouden.

HOSTKEY CEO Jeroen de Bie: “We zijn geschokt door het verlies aan mensenlevens in Oekraïne als gevolg van deze zinloze daad van militaire agressie. Ons team bestaat uit mensen uit verschillende landen, waaronder Nederland, Canada, Israël, en Polen, maar ook Rusland en Oekraïne. In de Oekraïense IT-industrie werken veel getalenteerde mensen met wie wij actief samenwerken en kennis uitwisselen. Oekraïense experts hebben grote bijdragen geleverd aan de wereldeconomie en de ontwikkeling van moderne technologieën.

Woorden alleen zijn niet genoeg. HOSTKEY staat samen met de andere leden van de Dutch Cloud Community (de Nederlandse bracheorganisatie van de digitale infrastructuursector), volledig achter het idee om hun IT-industrie te helpen. Daarom hebben we een reeks maatregelen genomen om onze klanten, medewerkers, en hun families in Oekraïne in deze verschrikkelijke tijden te ondersteunen waar wij kunnen. Het gaat om de volgende concrete acties:

     

  • HOSTKEY sluit zich aan bij het #cloud4ukraine initiatief van Dutch Cloud Community. Dit betekent dat wij onze kennis, technologie en capaciteiten zullen inzetten om ononderbroken toegang tot informatie van onze Oekraïense klanten te garanderen, zodat deze overal ter wereld vrij beschikbaar blijft.

  • In overleg met onze Oekraïense klanten schorten wij hun betalingen zo veel mogelijk op. Daarnaast bieden we gratis back-ups en lokale hosting voor bedreigde websites aan, en bieden wij, in samenwerking met Dutch Cloud Community hulp aan Oekraïense hosting- en cloud providers.

  • HOSTKEY en zijn aandeelhouders leveren een directe financiële bijdrage aan de Oekraïense overheid ten bate van het volk van Oekraïne.

  • HOSTKEY zal de focus verleggen van zijn internationale arbeidsprogramma met als doel meer Oekraïense cloud-, security- en softwarespecialisten als kennismigranten naar Nederland te halen.

Tijdens deze zwarte dagen zullen wij proberen de bevolking van Oekraïne zo goed mogelijk te steunen.

Noot voor de redactie: voor vragen kunt u terecht bij Mark Karsch – CEO Cloudsuppliers, HOSTKEY Public Relations Consultant.
Telefoon: +31 6 41 55 75 82

Het HOSTKEY TeamOver Dutch Cloud Community

Dutch Cloud Community is de brancheorganisatie van hosting-, cloud-, VOIP- en managed serviceproviders die actief zijn op de Nederlandse markt. Met haar #cloud4ukraine initiatief beoogt zij collega- IT ondernemers in Oekraïne de continuïteit in hun dienstverlening te helpen handhaven.

Over HOSTKEY

HOSTKEY B.V levert al meer dan 15 jaar diensten voor het hosten en verhuren van servers, het ontwerpen en implementeren van Private Cloud oplossingen en voor het leasen en onderhouden van IT-apparatuur. Inmiddels beheren we meer dan 5.000 servers. Deze bevinden zich allemaal in TIER III datacenters in Nederland, de VS en Rusland.

Other news

30.08.2023

HOSTKEY expands into Frankfurt, Germany

HOSTKEY, a leading international hosting provider, today announced its expansion into Frankfurt, Germany.

07.08.2023

Virtual servers are available for order in our new data center in New York, the USA

We are excited to announce that the full line of our VPS in our new data center in the USA is posted on our website - servers are available for order.

02.08.2023

New Data Center in New York, the USA

The leading international hosting provider HOSTKEY has launched a new site in the modern Data Center “Long Island Interconnect” in New York, the USA.

19.07.2023

New software options available for automatic deployment

We're delighted to announce the availability of new software, which can now be automatically installed on your server.

10.07.2023

Embrace Power with Savings: 25% Off AMD RYZEN Servers in Finland

HOSTKEY team is thrilled to announce a 25% discount on our AMD RYZEN 9 instant dedicated servers located in the state-of-the-art Data Center in Helsinki, Finland.

HOSTKEY Dedicated servers and cloud solutions Pre-configured and custom dedicated servers. AMD, Intel, GPU cards, Free DDoS protection amd 1Gbps unmetered port 30
4.3 67 67
Upload